Сбъдна се едно от предсказанията на Божидар Караджов

Сбъдна се едно от предсказанията на Божидар Караджов
3.4 (68%) 5 votes

Ясновидецът Божидар Караджов предсказа трагедията още преди месец

Само преди месец ясновидецът от Варна – Божидар Караджов взриви родния ефир с предсказанията, които направи. Той предсказа катастрофата на самолет на голяма европейска компания. За нещастие думите се сбъднаха само месец по-късно.

Зловеща катастрофа със еърбъса на Луфтханза погуби 150 души. Сред загиналите е и 7-месечно бебе.

Божидар Караджов предрече общо 4 въздушни инцидента. Само един от тях ще се размине без жервти, а останалите три ще отнемат десетки човешки живота, категоричен е гадателят.

Ясновидецът видя и два железопътни инцидента в страната ни. Божидар Караджов, който преди време заяви, че правителството няма никакви шансове да оцелее, направи прогноза и за бъдещето на Сирия.

Божидар Караджов

Божидар Караджов предсказа голяма самолетна катастрофа още преди месец

Според него Сирия ще стане изкупителна жертва на мира между Русия и САЩ. Той заяви, че арабската държава ще бъде буквално изтъргувана заради Украйна. Ясновидецът допълни, че в основата на военните действия там ще бъдат нападенията на НАТО, които имат за цел унищожаването на ислямската държава.

Гадателят от Варна предсказа и още наводнения у нас. Той заяви, че най-уязвими за това са реките Дунав и Искър. Божидар Караджов не уточни дали наводненията ще вземат още жертви.

Освен България, според него, застрашени от наводнения са и Съединените американски щати. Ясновидецът предсказа пожари във Франция.

Той е убеден, че мирът в Украйна ще настъпи едва това лято. Божидар Караджов заяви категорично, че еврозоната няма да се разпадне. Варненецът предрече, че Гърция ще направи крачка назад.

Според него ще има още няколко големи терористични акта, които ще вземат стотици жертви. Божидар Караджов е категоричен, че най-застрашени от терористични актове са Германия и Великобритания, пише ПИК.

Ясновидецът предсказа и бъдещето на настоящия премиер Бойко Борисов. Той подкрепи прогнозите на някои от своите колеги, които са убедени, че Борисов ще бъде следващият президент на България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар