Тайната за красота на Мария Игнатова

Тайната за красота на Мария Игнатова
5 (100%) 1 vote

Тайната за перфектния външен вид на Мария Игнатова излезе наяве

Мария Игнатова е една от най-очарователните тв водещи у нас. Тайната за перфектната й визия излезе наяве. Блондинката подлага кожата на лицето си на разнообразни процедури. Въпреки звездния си статут, тя се доверява не на козметици, а на изпитани природни средства, за да изглежда добре. Благодарение на тях Мария Игнатова успява да съхрани красотата и свежестта на кожата си.

Въпреки натоварения си график и забързания ритъм на живот, тв водещата изглежда винаги перфектно. Свежото й излъчване се дължи на добре поддържаната кожа на лицето й. Няколко пъти седмично Мария Игнатова си прави домашно приготвени маски, които нанася на лицето си. Безспорно маската, която има най-добър ефект, е тази с мед. Блондинката поддържа кожата на лицето си свежа и опъната благодарение на пчелния продукт.

 Мария Игнатова

Мария Игнатова поддържа кожата си млада и свежа с мед

За да има ефект от маската е необходимо тя да остане върху кожата на лицето поне 20 минути. Очарователната тв водеща е убедена, че при редовна употреба на тази маска, лицето няма нужда от лифтинг.

Пчелният продукт пази кожата и от негативните последици от тютюнопушенето. Публична тайна е, че красавицата е страстна почитателка на тютюна. Мария Игнатова пуши по кутия цигари всеки ден, пише ПИК.

Благодарение на страстта си към никотина, тя поддържа тялото си стройно. Мария Игнатова замества храненето с пушене, разказват нейни колеги от Нова тв.

Мария Игнатова не е от дамите, които пазят диети. Въпреки това тя е в пефектна форма. Тв водещата не крие, че е любител на тренировките във фитнеса. Тя редовно тренира, за да поддържа тонус.

Тв водещата споделя, че се освобождава от стреса с много танци и движение.

Едно от силните качества от характера на тв водещата е нейната интуиция. Тв водещата сподели, че винаги разчита на интуицията си и тя досега никога досега не я е подвеждала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар