Ето как Искра Фидосова успя да смъкне 35 кг

Ето как Искра Фидосова успя да смъкне 35 кг
5 (100%) 1 vote

Искра Фидосова е противник на диетите

Бившата герберка Искра Фидосова се промени до неузнаваемост. Пълната депутатка успя да смъкне цели 35 килограма. Подвигът й е достоен за рекордите на Гинес, тъй като тя успя да постигне това без никакви диети.

Една от най-коментираните депутатки заради едрогабаритните си размери, успя да шашне всичките си бивши колежки от Народното събрание. Искра Фидосова напусна парламента през лятото на 2013 година, когато избухна скандала с тефтерчето на Златанов.

Герберката реши за запази името си чисто и затова реши да се оттегли от Народното си събрание. Юристката се завърна в родния си град Монтана.

Искра Фидосова

Искра Фидосова свали 35 кг

Откакто се отказа от политиката, Искра Фидосова сияе, коментират нейни съграждани. Причината за това е новата й визия. Пълната герберка успя да смъкне цели 35 кг. Спокойният начин на живот в родния й град определено й се отразява добре. Лишеното от напрежение ежедневие на пълната дама е причината тя да смъкне излишните килограми.

Самата Искра Фидосова не крие, че е противник на диетите и никога не се е подлагала на строг хранителен режим. Тя разказва, че откакто се е прибрала в родния си град е започнала да обръща голямо внимание на храната, която консумира.

Искра Фидосова слага на трапезата си само продукти местно производство. Тя сподели, че се храни редовно и консумира всичко, но в умерени количества. Герберката не крие, че набляга предимно на плодове и зеленчуци и те са основна част от менюто й.

Освен на здравословната храна, Искра Фидосова залага и на физическата активност. Едно от любимите й всекидневни занимания е именно разходката на свеж въздух. Всяка вечер бившата депутатка отделя поне час за разходка със свои приятелки.

Герберката е убедена, че отслабването й се дължи на липсата на стрес в ежедневието. Тя разказва, че докато е била във високите етажи на властта е била подложена на силен стрес. Бившата народна представителка се борела със стреса, поглъщайки огромни количества храна, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар