Защо е възможно отказването на алкохола?

Гласувайте за статията

Може да чуете много аргументи за това, че отказването на алкохола е невъзможно

отказването на алкохола

Защо е възможно отказването на алкохола?

Аз ще ви дам само два аргумента защо, според мен, отказването на алкохола е възможно. Или по-скоро как се случи така, че аз се справих с отказването на алкохола. При мен две неща оказаха голямо значение – здраве и семейство. Здравословно не бях много добре и ако продължавах да пия нямаше да имам никакви шансове да се оправя. Семейството ми беше пред разпад заради моите алкохолни изпълнения. Ако исках да продължа да живея нормално и да не загубя две важни неща заради една вредна слабост, може би щях да продължа да пия.

Дадох си сметка кое е по-важно за мен, дадох си срок, в който да спра да пия и така започнах. Най-важното е, че говорих надълго и нашироко с жена ми, обясних ѝ, че ще спирам да пия, казах ѝ, че може да не съм много нормален по това време и я помолих за помощ и подкрепа.

Не ми отказа, не ме обвини, не я разочаровах. Отказването на алкохола е възможно, когато има защо, има заради кого. А такъв човек винаги съществува, дори и да нямате семейство – това сте самите вие. Не е лесно, и ми беше много съклетно първите няколко месеца, но намери и стимул, и сили и начин да се справя. В моя случай много ми помогнаха капките Алкофитал.

Николай Костов

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар