Николета Лозанова бере плодовете на своята суета и наглост!

Последната скандална фотосесия на Николета Лозанова за детски и бебешки продукти е свалена от страницата фирмата във Фейсбук. С нея водещата на таблоида „Папараци” обаче не е прекратила сключения договор.

Компанията съобщи в социалната мрежа, че премахва неприличните фотоси заради огромното недоволство на потребителите. Тава не попречи обаче те да останат на личната страница на Божиновица и тя да продължава да се пъчи с тях.

[caption id="attachment_441113" align="alignright" width="300"]Николета Николета си получи възмездието, какво ли предстои?![/caption]

Плеймейтката написа, че малката й дъщеря искрено се възхищавала на стилните и екстравагантни детски продукти и много се „радвала” на количката, която мака й била купила. Пишман телевизионерката написа още куп безумия в този дух, което накара потребители на нета да изригнат, а от фирма „Чиполино” да свалят скандалните надписи и фотоси.

Николета, която си мислеше и фукаше, че ще остане професионална красавица во веки веков е на път да се прости и с кариерата си на модел. Италианската фирма, която веднага реагира на недоволството на потребители е само началото на може би очаквания край на фуклата. Горещите чупки, които за нея бяха трепач за застаряващите богаташи й изиграха лоша шега, защото майките не само се потресоха, но и реагираха остро и бурно. И чуждестранната компания, за да си запази имиджа си, реагира адекватно.

„Галеницата на съдбата” видя къде е коравото на хляба. Само дни преди това тя получи още един голям удар. Голямата й любов, футболиста Валери Божинов даде да се разбере, че тя отдавна не е неговата огромна обич и заради това едно от най-рекламираните семейства се развежда. Разбра се също, че раздялата е по искане на ритнитопковеца, на когото вече му е дошло до гуша от номерата на Николета. Е, това не е ли за урок. Провалът й като съпруга, а сега и краха й като модел. Все от някъде трябва да се започна и черната серия стартира и за тиражираната хубавица.