Станимир Гъмов напуска шоуто с огромен резил!

Станимир Гъмов ще го изритат от шоуто „И аз го мога”. Актьорът, който е водещ на зрелищното представление по Нова телевизия се явил видимо пиян на сцената и направил куп поразии. Името му нашумя покрай участието в сери ала „Етажна собственост”. Но сега на последния лайв на атрактивното шоу той се явил доста накъркан. Появил се на сцената, когато топ готвача Иван Звездев правел номера си с въртящите се легени.

Той се провикнал с надебелял език дали си е свършил номера. А готвача бил едва на средата на съревнованието. След като разбрал, че има още от номера му, той се повърнал и се изпарил от светлината на прожекторите. Това обаче много стресирало и попречило на екс готвача от Би Ти ви да си изпълни брилянто номера с баланса на легените. Самият продуцент и ръководството на медията били бесни на поведението на накъркания водещ и решили да му бият шута.

[caption id="attachment_441105" align="alignright" width="300"]Станимир Гъмов Станимир Гъмов се появи пиян в ефир, гонят го[/caption]

Според близки до арт средите актьора често си позволявал да се явява пиян и на снимки при различни филми. но тази изцепка буквално взривила продуцента Маги Халваджиян. Взискателният дългокос арменец изобщо не одобрявал това негови подчинени се явяват почерпени, камо ли да залитат. Той бил категоричен, че Гъмов ше бъде изритан от шоуто, заради имиджа на предаването.

Припомняме, че името на актьора нашумя и поради една друга клюка. Из арт средите се заговори, че той и колежката му Стефания Колева са имали връзка. Заради това брака й с втория съпруг. От първия си съпруг, режисьора Владимир Шишков палавницата има 11-годишна дъщеря. Тя и Гъмов се сдушили покрай снимките в сериала „Етажна собственост”.

След това двамата имали връзка, като се срещали обикновено на терен на актьора. Двамата били забелязвани и често да обядват в малки, кокетни ресторантчета из столицата. Според нейни колеги Стефания Колева е доста голяма палавница. Твърди се, че тя е имала вземане-даване и с президента Георги Първанов.