Елена Паришева се сдуши с Мария Гущерова!

Елена Паришева се завръша на поп фолк сцената. Певицата, която няколко години игнорира музикалната си кариера отново се завръща на музикалното поприще. Тя ще прави съвместно дуетно парче с друга своя колежка, поп фолк дивата Мария. Настоящата госпожа Гущерова е написала на страницата си във Фейсбук, че готвят голяма изненада на своите фенове.

Двете певици подготвят своето парче, което ще се казва „Тихо” и обещава да е нещо уникално и различно. В песента те ще съобразят с емоциите и желанията на техните последователи, пише още милионерската съпруга. Меломаните ще му се насладят в началото на лятото. На този етап е готово почти всичко, още малко време е необходимо, за да види бял свят и видеото към него.

[caption id="attachment_441101" align="alignright" width="300"]Елена Паришева Елена Паришева добре се ориентира към Мария Гущерова[/caption]

Елена Паришева живее на семейни начала с националния ни футболист Ивелин Попов, с прякор Попето. Двойката има син, който е кръстен на баща си Ивелин.

Доста време се твърдеше, че красивата пайнерка изостави своята кариера заради мъжа, който играе основно в чужбина. Оказа се, че решението певицата е взела заради сина си. Тогава актуалната поп фолк дива сподели, че иска да види как расте нейното дете, а не да го вижда само сутрин и вечер, заради непрекъснатите си ангажименти и участия. Елена Паришева каза също, че иска да присъства в живота на своя син и да го вижда как расте.

Дори и да беше останала в България, тя пак щяла да загърби музикалната си кариера временно, отново заради семейството. След това плъзна слух, че певицата и Попето работят за второ дете. Но преди това да се случи, фолкаджийката е решила отново да се върне на музикалната сцена. С което ще зарадва изключително много своите фенове.