Трагедията с Airbus A-320 самоубийство или атентат?

Гласувайте за статията

Трагедията с Airbus A-320 се разследва като атентат или самоубийство, след последните разкрития

След като стана ясно, че само един от пилотите на Airbus A-320 е бил в кабината по време на катастрофата, а другият се е оказал заключен зад вратата, властите във Франция вече разследват не злополучен инцидент, а самоубийство или атентат.

По последна информация, от черната кутия на самолета става ясно, че един от пилотите се е заключил сам в кабината преди катастрофата. Вторият пилот е направил опит да влезе в командния център, но не е успял. Вследствие — машината губи височина, пада в Алпите и се разбива.

Черната кутия на Airbus A-320  доведе до нови въпроси

Черната кутия на Airbus A-320 доведе до нови въпроси

И в двата случая инцидентът не е случаен, а е предизвикан умишлено. От тази сутрин това са две от основните версии, по които полицията работи.

Властите във Франция вече разследват самоубийство или атентат

Властите във Франция вече разследват самоубийство или атентат

Новите разкрития се заплитат мистерията около трагедията във френските Алпи, а причините за инцидента стават все по-зловещи. „New Your Times“, позовавайки се на източници от разследването, днес съобщи, че пилотът на разбилия се самолет е бил извън кабината по време на инцидента и не е могъл да влезе в нея. Превозвачът „Germanwings“ засега се въздържа от коментар, но уточни, че вторият пилот е имал само 630 часа полет.

Спасителните операции и издирването на останките продължава

Спасителните операции и издирването на останките продължава

От френската прокуратура обещават, да дадат повече информация за инцидента с Airbus A-320, по-късно следобед.katastrofa 2

Междувременно от прокуратурата започнаха с разчистване на останките на падналия самолет Airbus A-320 и с търсенето на телата. „Трябва да бъдем много внимателни и да се отнасяме с уважение към всичко, което роднините искат, за да не нараним чувствата им. Ще направим така, че да бъдат изпълнени всичките им желания по отношение на загиналите техни близки, роднини и приятели“, заяви ръководителят на екипа от спасители Хайме Хил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар