Двамата братя от село Микрево не могат да повярват на късмета си с джакпота!

Двама братя близнаци са ударили големия джакпот от Националната лотария. С фиш от играта Лото 6/47 те са ударили един милион и шестотин хиляди лева, плюс апартамент и кола, спортен модел „Порше”. Късметлиите са нацелили грандиозната награда със следните числа: 1,9,11,18,25 и 42.

Щастливците са от село Микрево, община Струмяни. Късметлиите ще получат по двеста и петдесет хиляди лева на човек, а останалата сума до изчерпване на джакпота ще им бъде изплащана на равни вноски за двадесет години.

[caption id="attachment_441016" align="alignright" width="300"]джакпот Голямата печалба от джакпота отива при двамата братя от село Микрево[/caption]

Това означава, че остатъкът от сумата в размер на седемстотин хиляди лева ще им бъде давана на двадесет равни вноски. Голямата промяна в живота на щастливците вече е безспорен факт, категорични са от лотарията. Според свидетели снощи в селото е настанала голяма веселба, след като печелившите числа са били изтеглени, а братята са се оказали милионери. Цяла нощ из селото е кънтяла музика, като двамата късметлии са черпели наред близки, приятели и роднини.

Припомняме, че преди известно време и студентка от Сливен спечели един милион лева от Националната лотария. Девойката си купува билета в малко магазинче в Студентския град и той прави 19-годишното момиче милионер. Късметлийката Донка Христова ще вложи част от печалбата в моден бизнес и ще осъществи желанието си за екзотична ваканция. Така само за един следобед съдбата й се обръща и от студентка по администрация и управление, сливенлийката става богаташка.

Шивачка от Силистра удари големия джакпот в играта на Националната лотария по телевизията. Анка Атанасова от Силистра спечели мега джакпота на 7-ми март. Голямата късметлийка, която работи в шивашка фирма сподели, че досега не е вярвала в късмета си. Но вече е убедена, че с постоянство и вяра той наистина идва.

Над сто и единадесет милиона са раздадените награди от печалбите на Националната лотария.