Тунингованата Звезделина мина и през леглото на Слави Трифонов!

Чаровна тунингована красавица точи дебелите банкови сметки на топ богаташи. 26-годишната Звезделина Иванова от Варна, която през 2013 година участва в конкурса за красота „Мис България” е хит сред звездните лапни шарани. В нейните мрежи са се оплели доста знакови имена, които обаче имат задължително са с тлъсти авоари.

Някои от тях хубавицата е докарала и до банкрут. Родните ВИП-ове са изпразвали по нея доста от банковите си сметки. Доста от известните й любовници не са успели да се отскубнат от триковете й, а са били посетени от счетоводителите си, за да ги уведомят за фалита им. Тези, които все пак се отървали и спасили имуществото си били наследника на олигарха Цоло Вутов- Владимир, подземния бос Красьо Черния и други мераклии.

[caption id="attachment_441011" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Звезделина Иванова ошушка редица милионери, сред които и Слави Трифонов[/caption]

Не такъв късмет обаче извадил друг ценител на знойни женски прелести. Строителният предприемач Румен Иванов не успял да се измъкне от лапите на алчната силиконка. Тя така го оплела, че той забравил и почти игнорирал бизнеса си. Угаждал й непрекъснато, с екзотични почивки, ваканции, скъпи подаръци, купил й апартамент, шопинг турове из европейски модни столици и още безброй екстри. До момента, в който я видял да се натиска с поредния ухажор до асансьора и апартамента, който й подарил.

Това му дошло като шок. Но злото не идва само. Няколко дни след това счетоводителя му донесъл още една „блага вест”, че бизнеса му фалирал,защото той почти го изоставил, за да угажда на младото си гадже. Няколко банки го притиснали също и му наложили запора. Бизнесменът трябвало да лекува психическия си срив в специализирана клиника. Към потъващата му строителна империя „Крит” посегнал подземния бос Красьо Черния. Познайникът на Темида бил също любовник на силиконката. Според мълвата заради Звезделина Иванова босът на подземния свят скъсал с дългогодишната си приятелка, фолкаджийката Магда.

Наточената брюнетка изкарала най-дългата си връзка със собственика на компания „Крит”, което се отразило пагубно на мерака му да бъде с млада мацка. Богаташът така хлътнал по издутите й форми, че за малко не изгубил и живота си.

Не се знае с какви поразии от финансово естество се отървал и шоумена Слави Трифонов. Опасната хубавица със силиконови форми срещнала Дългия в елитно столично заведение. Двамата завършили вечерта в дома на гологлавия шоумен. Случката и потната вечер станали през 2013 година. Знае се само, че Звезди имала вземане-даване със Слави Трифонов, но колко продължила аферата и с колко олекнал джоба му, историята мълчи.