Изявите в „Като две капки вода“ – последни за Азис

Изявите в „Като две капки вода“ – последни за Азис
5 (100%) 1 vote

Азис е твърдо решен да търси късмета си в чужбина

Азис ще напусне България окончателно в най-скоро време

Азис смята в най-скоро време да напусне България. Ромският славей не крие, че отдавна мечтае за кариера зад граница и смята, че вече е настъпил моментът това да се реализира. Затова и планира да емигрира в търсене на признание и слава извън границите на страната.

Азис смята да емигрира

Азис смята да емигрира

Близки до певеца издават, че това ще се случи в най-скоро време и изявите му в шоуто „Като две капки вода“ са едни от последните на родна земя. Като начало изпълнителят се е насочил към съседна Турция, където е приет повече от добре. И където феновете го обичат дори повече от родните, твърди самият той.

Повод за оптимизма му, че ще се реализира в южната ни съседка, е фактът, че само за изминалата година той е изнесъл цели шест големи концерта пред повече от 150 хиляди души. Съвсем скоро му предстои и още една изява пред 50 хиляди души. Постижение, с каквото не може да се похвали никоя друга родна поп фолк знаменитост.

Благодарение на нарастващата си популярност в Турция, Азис напълно се е отказал да пее по кръчми и дискотеки, където не получавал нужното отношение към персоната си, научиха от hotarena.net. „Трябва да се преобличам в складове и тоалетни, нямам гримьорна, нито пък огледало. Това е жестока обида“, категоричен е певецът. Освен отношението, хонорарите зад граница също са много по-прилични от тези тук. За един концерт навън, ромският славей получава по около и над 30 хиляди евро. Като освен това му осигуряват престой в луксозни хотели.

Азис не крие, че се подготвя за тази стъпка от момента, в който за пръв път е стъпил на сцената преди 15 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар