Сашка Васева разкри, че чака третото си дете!

Култовата певица Сашка Васева ще става майка за трети път. Това заяви самата Мадона в български вариант по повод клюката, че е бременна от някой си Георги. Възмутената изпълнителка отрече да познава какъвто и да е човек с такова име, но потвърди новината, че чака дете. За трети път. Тя попари и упоритите слухове из жълтите вестници, че със съпруга й са в развод.

Фолкаджийката категорично отрече тази вест, като потвърди, че със съпруга си живеят и продължават да се обичат. Двамата са заедно и не са подавали молба за развод, а ще се радват на трета рожба.

[caption id="attachment_440971" align="alignright" width="300"]Сашка Васева Сашка Васева съобщи хубавата новина[/caption]

Екстравагантната певица подчерта, че може да разочарова пишещите братя, както и юристите защото такова нещо като раздяла не се очертава в близко и по-далечно бъдеще между нея и съпруга й. Двамата са заедно и много държат един на друг, твърди още на страницата си във Фейсбук певицата. По повод на другото обвинение, че пее пред друсани младежи, хора с различна ориентация и цигани тя също отговори подобаващо.

Сашка Васева в прав текст съобщи, че не си избира публиката, пред която пее. Също и че не дели хората по етнос, религиозна принадлежност, ориентация или други признаци. За нея хората, които я слушат, идват на участията й и се кефят от пеенето й са нейната публика и тя ги обича всичките. Нейният съпруг преди време, бизнесмена Христо Бакърджиев заяви, че Сашка Васева не подавала молба за развод.

Те имат две прекрасни деца, а певицата се стреми да им осигури екологично съобразен живот на село, като не се интересува толкова те да учат в елитни школа в чужбина. Той също „възропта”, че певицата иска мъжа й и децата й да са около нея, а не да се пилеят по света. Въпреки търканията между двамата съпрузи все пак са достигнали до известно споразумение, щом семейството е решило да се увеличи с още един член.