Слави Трифонов е възмутен от разпуснатите фигури на музикантите от „Ку-ку бенд”

Слави Трифонов подложи за пореден път екипа си на терор.

Най-потърпевши са музикантите от „Ку-ку бенд”. Музикантите на Слави Трифонов изплакаха, че им е било наредено всички да се подложат на строга диета. Целта е всички да влязат във форма до грандиозния концерт, който е планиран за 25 април в зала „Арена Армеец”. Той е бил категоричен, че ако се налага ще гладуват, но трябва да влязат във форма дотогава.

[caption id="attachment_440933" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е възмутен от разпуснатите фигури на музикантите от „Ку-ку бенд” Слави Трифонов е възмутен от разпуснатите фигури на музикантите от „Ку-ку бенд”[/caption]

Слави Трифонов роптаел, че музикантите масово са се отпуснали и са натрупали излишни килограми през зимния сезон и са се сдобили с бирени коремчета. Напоследък те трудно се побирали в ризите и костюмите си. Това е и причината, поради която музикантите на шоумена често нарушавали наложената униформа и носели тениски и памучни блузи върху панталоните си, което го довело до бяс. Още през есента на миналата година Слави Трифонов поръча да бъдат ушити еднакви костюми за всички от „Ку-ку бенд”, за да са с официално облекло в ефир.

От миналата есен обаче мнозина от тях наддали на тегло и работните облекла вече не са им по мярка. Слави Трифонов бил най-възмутен от Георги Милчев-Годжи, Цветелина Грахич и Йордан Йончев-Гъмзата. Те издават, че шефът им непрестанно беснеел и заявявал, че не могат да се появяват на екран в този си вид. Годжи вече бил на път да сцепи ризите заради корема си, а Цветелина Грахич прилича на бременна. Гъмзата пък вече носи с два номера по-големи дрехи в сравнение с есента на миналата година.

Всеизвестен е фактът, че Слави Трифонов поддържа младежката си форма благодарение на строгата си диета, която е съставена основно от морски дарове, месо и салати. След като той самият дава пример за добро телосложение, без излишни килограми, разбира се няма как да не настоява екипът му също да се старае да поддържа стройна фигура, пише pik.bg.