Зрителите на шоуто скочиха срещу Фънки

Скандалът в „Като две капки” вода се разраства и до няколко дни Фънки може да е аут от журито.

Както вече ви информирахме в шоуто се разигра страшна драма заради оценките на журито и най-вече заради пренебрежителното отношение, което Фънки не престава да демонстрира към Азис. Зрителите определиха превъплащението на чалга певеца в кожата на Георги Христов като „брилянтно”. Фънки обаче, който неведнъж е заявявал открито, че мрази чалгата, не го оценил подобаващо или поне с такова впечатление е останал костинбродският славей.

[caption id="attachment_440922" align="alignright" width="300"]Зрителите на шоуто скочиха срещу Фънки Зрителите на шоуто скочиха срещу Фънки[/caption]

Публиката даде максималният брой точки на Азис, но пък бе порязан от оценяващия рокаджия Фанки. Случката предизвика лавина от коментари в мрежата, в които се посочва, че колкото и да мрази чалгата, Фънки е повече от безпардонен. Голяма част от зрителите на „Като две капки вода” вече се навдигнаха срещу него и дори го оценяват като крайно неприятен и самонадеян тип. Други пък посочват, че преди участието му в Биг Брадър, дори не били чували за него. Трети съвсем откровено призовават Фънки да бъде изгонен безпардонно от шоуто.

Разбира се някои от коментарите по адрес на рокаджията преминават добрия тон и го определят като Шрек, допълвайки, че е отвратителен мазник, на който не може да се угоди. Според тях Фънки е с твърде голямо самочувствие, което обаче няма покритие. Част от зрителите пък са на мнението на рокаджията и пишат, че не са останали с усещането, че Азис имитира Георги Христов, а сякаш е пял друг жанр, облечен в костюм.

Немалка част от зрителите пък посочват в мрежата, че гримьорите малко са се поизложили и вероятно също са допринесли за ниските оценки на изпълнителите. Според тях Филип е трябвало да бъде направен малко по-мургав, а Азис съответно да бъде поизбелен, пише pik.bg. Големият въпрос сега е дали някой от двамата ще напусне шоуто демонстративно или интригата помежду им ще продължи да бъде заплитана докрай.