Крисия Тодорова трябва спешно да смени стилистите сиКрисия Тодорова се превърна в жертва на хрумките на стилистите си

Крисия Тодорова шашна с ексцентрична визия. Стилистите на малката сладурана определено са решили да експериментират върху нея и то по твърде прекален начин, смятат зрителите на "Шоуто на Слави". По време на последната изява на талантливото момиче в предаването феновете останаха буквално шашардисани от вида й.

[caption id="attachment_440912" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова шашна с визия Крисия Тодорова шашна с визия[/caption]

Крисия се появи с прическа, по-подходяща за някоя тийнейджърка бунтарка, отколкото за момиченце на нейната възраст. От едната страна косата й беше сплетена на рибена кост, а от другата стилистите я бяха стъкнали с асиметрична опашка, цялата направена на "вафли" с преса. С това обаче хрумването на хората, отговорни за визията на Крисия, не приключи. Облеклото на сладураната от Разград беше туника в златно и златни ботуши.

Застанал до нея, партньорът й господин Андреев изглеждаше старомодно и не на място в костюма си, който контрастираше твърде много на нейния тоалет. Дори Слави Трифонов за пръв не изкоментира визията й и не й направи комплимент колко е красива. Зрителите пък въобще не си направиха труда да скрият възмущението си от вида на сладураната.

"Някакви некадърници си правят експерименти с горките деца! Те трябва да изглеждат на годините си, а не като някакви малки Лолитки", гневят се онлайн потребителите. Които определено не одобриха твърде ексцентричния и шармантен вид на Крисия, видяха от hotarena.net.

Очевидно след като бунтарката в екипа - Цветелина Грахич, се кротна до новото си гадже и спря да се носи със странни дрехи и прически, стилистите на "Шоуто на Слави" са решили да започнат да налагат ексцентричните си виждания на малката Крисия.