Катастрофата с Airbus A320 не е случайна? (Нови версии за трагедията)

Катастрофата с Airbus A320 не е случайна? (Нови версии за трагедията)
4 (80%) 1 vote

Катастрофата с Airbus A320 не е случайна. Властите във Франция са категорични, че не изключват нито една версия за падането на самолета. От инцидент с двигателите, до терористична атака.

Френският премиер Мануел Валс заяви, че „не е изключена нито една хипотеза“ за падането на самолета на German wings във френските Алпи, съобщават от Париж.

Премиерът на Франция направи ново изявление, след като по-рано депутатите отдадоха почит с минута мълчание на загиналите 150 души в самолетната катастрофа. По-рано следобед Франсоа Оланд и кралят на Испания Фелипе VI лично взеха участие в заседание на кризисната група в Министерството на вътрешните работи в Париж, която следи операциите на терена, но която също така ръководи и разследването. Що се отнася до разследването, засега няма потвърждение, че е имало съобщения от екипажа, че самолетът има проблеми. Припомняме ви, че по-рано бе съобщено, че е подаден сигнал за помощ, буквално секунди преди самолетът да се разбие в планината.

Френското правителство работи по всички версии с катастрофиралия самолет

Френското правителство работи по всички версии с катастрофиралия самолет

От компанията производител на самолетите Airbus A320 вече изпратиха свои експерти, които ще работят върху причините за катастрофата, която е третата най-тежка в историята на гражданската авиация във Франция.

Хеликоптер откри къде е паднал Airbus A320

Хеликоптер откри къде е паднал Airbus A320

Спасителните екипи са на терена, останките на самолета са открити в непроходима зона от един хектар, много трудна за достъп на около 2700 м надморска височина, във френските Алпи. Една от черните кутии на самолета, както съобщи френската телевизия и радио, е била намерена, а спасителните екипи се надяват, че все пак има оцелели.incident 2r

Версиите, по които властите работят не изключват нито проблем с компютърната техника, нито инцидент с двигателите.inciden 2

Междувременно британския „Дейли Мейл“ разкрива, че миналата година е имало препоръки за проверка и изследване за безопасност на друг самолет от серията Airbus A320. Машината загубила неочаквано височина, но инцидентът е бил овладян от пилота. По-късно европейската агенция за авиационна безопасност (EASA) е издала нареждане за пълна проверка на машините, за да се избегне подобен инцидент отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар