Стилистите на Слави злоупотребяват с малката Крисия!

Уникалната Крисия заприлича на ексцентричната певица от „Шоуто на Слави” Цветелина Грахич. Босненката винаги шокираше с визия, но сега нейна достойна заместителка вече е детето чудо Крисия. Това ясно пролича при последната поява на 10-годишната певица. Стилистите на Слави Трифонов са постигнали сценичен ефект, който обаче изобщо не се хареса на зрителите и на самия Слави. Момиченцето от Разград се появи наистина с шокираща прическа.

От едната страна на главата си то беше сплетено на рибешка опашка, а от другата му висеше асиметрична грива, добре нагъната в тип „вафла”. Имиджът на бунтар някак си не допада на това сладко създание, което е едновременно ефирно, едновременно миловидно. За сметка на нея Цветелина Грахич се явява вече в доста прилична визия. С прическата си на букли тя по-скоро докарва вид на една средностатистическа българка.

[caption id="attachment_440876" align="alignright" width="300"]Крисия Стилистите на Слави го вбесиха заради вида на Крисия[/caption]

Преди босненката всяка вечер изненадваше с модните си изцепки. Тя беше или с бръсната глава, или прибавяше нов татус към многобройните си татуировки, или пък косата й беше в различни модни десени, коя от коя по-екстравагантни и шантави. Но след като се залюби с Кристиян Шаламанов изцепките й секнаха. Явно повлияни от ексцентричния й стил, стилистите на Дългия са решили да го пробват на малката певица, недоволстват зрителите.

Крисия не само шашна с прическата си, но и с облеклото си. Със златна туника и ботуши в същия цвят тя направо беше като силно сияния до скромния г-н Андреев. Неговият почти невзрачен костюм по-скоро приличаше на доста старомоден, отколкото на някаква скъпарска, тежка дреха.

Въпреки това надареното дете отново събра погледите на всички с изпълнението на песента на големия Майкъл Джаксън „Man in the mirror“- "Човекът в огледалото” под съпровода на софийски хор. Слави и този път не пропусна да похвали Крисия заради забележителните й певчески дарби, но пропусна да каже топли думи за тоалета й. Което никак не е случайно, защото Дългия не одобрил кичозното й сценично превъплащение, на което я подложили неговите стилисти, шушука се из кухнята на шоуто.