Капките Алкофитал са единственото средство, което ме отърва от алкохолната зависимост

Гласувайте за статията

Алкохолната зависимост ме измъчваше години наред, но в крайна сметка успях да я победя

алкохолната зависимост

Капките Алкофитал са единственото средство, което ме отърва от алкохолната зависимост

Аз имах проблем с алкохола. Пиех често, по много, понякога минаваше време, седмици, през които не пиех. Изпадах в разни състояния, които ме провокираха да пия. Проблеми нямах, по-скоро имах слаба воля. Разведен съм отдавна, като алкохолната зависимост не е била причина за моя развод, а това, че жена ми си намери друг мъж – млад, заможен, че и в чужбина живее. Аз се разписах детето да отиде с нея, и сега виждам дъщеря ми много рядко. Това ми тежи, но и това не беше причина да пия алкохол. Не знам защо пиех. Явно съм безхарактерен.

Стана така обаче, че успях да се освободя от алкохолната зависимост. Дъщеря ми веднъж ме видя пиян. Засрамих се, защото ми го каза в очите. И преди съм пробвал да спра, но не ми се е получавало. Сега обаче намерих средство и начин да спра да пия. Мой стимул стана мнението на дъщеря ми, а средството са капките Алкофитал.

Капките Алкофитал ми помогнаха да се справя с алкохолната зависимост. Благодарение на тях не съм пил вече осми месец. Много ми е добре, спокоен съм, не чувствам необходимост да пия и знам, че в момент на слабост винаги мога да разчитам на капките Алкофитал.

Руслан Моллов от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар