Яна Димитрова отрано мисли за бъдещето на малкия си Доменик!

Танцьорката Яна Димитрова, предишна Акимова разочарова много бебета и по-точно техните родители. Красивата съпруга на клубния бос Петко Димитров официално заяви, че малкия й син вече е зает. Той си е избрал за бъдеща булка не кой да е, а малката Никол. Красивото момиченце е дъщеря на телевизионната водеща Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов.

Въпреки разликата във възрастта им звездните деца са си „обещали” да се вземат, като навършат необходимата за това възраст. Двете наследници на ВИП-родителите си явно прекарват доста време заедно. А и ще бъдат модерна двойка, смее се Яна. Защото малкия Доменик е по-млад от кака си Никол. Но това няма да сломи желанието на техните майки да се сватосат и отрочетата им да създадат семейство.

[caption id="attachment_440866" align="alignright" width="300"]Яна Димитрова Яна Димитрова пази сина си Доменик за щерката на Николета[/caption]

Яна не скри и желанието си да стане за втори път майка. Това иска и нейния съпруг. Двамата се надяват този път да си имат и момиченце. В момента малкия Доми прави първите си уверени стъпки, а баща му е неотлъчно до него. Яна се похвали, че си и а най-кроткото бебе на света. Наследникът й не плачел, когато е гладен или мокър, а само си гледал.

Родителите на Доменик му създали режим на хранене и това допълнително облекчавало неговото гледане. Той не обичал да му четат приказки. Много искал да му се пее, когато заспивал. С това нелеко занятие се захващал неговия баща, при положение, че богаташа изобщо не е надарен с певчески умения, смее се хубавицата.

Петко Димитров в момента участва в шоуто „И аз го мога”. По-голяма част от времето мускулягата прекарва, като тренира за номерата, които трябва да направи. Въпреки ангажиментите си там, както и в дискотеките, които притежава той намирал време и за малкото си съкровище, хвали се световната шампионка по спортни танци.