Джена изпаднала в крайно унизителна ситуация!

Поп фолк певицата Джена взела два бона бакшиш от мутра, но след това трябвало да си ги заработи. Неприятната случка станала при едно нейно участие в Ямбол. В лъскава дискотека певачката виела глас, но от тузарско сепаре почерпена компания мятала към нея стотачки и петдесет левови банкноти. Надушила къде е сухото, певицата през цялото време поздравявала почерпената компания на баровците, като непрекъснато се увъртала около тях.

Деколтето й, което и без това трудно побирало моцарелите й, които бил почти изскочили навън, се напълнило с пари. След края на програмата си, певицата отишла при мачовците, за да продължи с пиячката и да се забавлява. Само че тъй като не била свидетелка на мутренските години през 90-те, поп фолк дивата и не предполагала какво я очаква.

[caption id="attachment_440859" align="alignright" width="300"]Джена Джена главен герой в потресаващ сценарий[/caption]

Тя не знаела, че за всичко, което ти дадат подземните босове се плаща затова мераците й, че е спечелила парите заради гласовите си дарби се превърнали в балон. След като шофьора й и озвучител си тръгнал към хотела, тя останала да се забавлява с компанията. Мислейки, че всичко е безобидно. До момента, в който мутрата я завлякъл в хотела, за да си плати за сухото, което той й дал.

Това е един от най-унизителните случаи в кариерата на певицата. Въпреки че брюнетката е известна сред гилдията, че лесно се склонява за креватни гимнастики, щом става дума за пари. Преди известно време тя беше държанка на депутат от ГЕРБ.

Политикът изплакал, че Джена успяла да се уреди от него с апартамент, джип и двадесет бона сухо. Народният представител дори оправил кредитите на майка й Пенка срещу горещи ласки. Политикът по-късно разбрал, че докато била с него, фолкаджийката паралелно джиткала и с други мъже. Джена го правила, за да оправя бъркотията във финансовите си дела.