Фънки не престава да тормози Азис в като две капки вода

Грандиозен скандал разтърси из основи шоуто Като две капки вода.

Заради оценките на журито снощи, в шоуто се разигра невиждана драма. Запознати издават, че Азис, който е гвоздеят на Като две капки вода пожелал да напусне формата, тъй като бил крайно недоволен от отношението на Димитър Ковачев-Фънки към него.

[caption id="attachment_440847" align="alignright" width="300"]Фънки не престава да тормози Азис в като две капки вода Фънки не престава да тормози Азис в като две капки вода[/caption]

Снощи костинбродският славей влезе в кожата на Георги Христов. Според зрителите, превъплъщението му отново е било брилянтно. Публиката оцени подобаващо Азис като му даде максимален брой точки за пореден път. Той щеше да спечели първото място, ако не бе порязан от оценяващия рокаджия Фънки. Припомняме, че миналата седмица чалга певецът оглави класацията, след като влезе в ролята на Слави Трифонов, имитирайки го повече от блестящо на сцената.

Преди това пък изпя страхотно една от хитовите песни на звездата на българската естрадна музика – Лили Иванова и успя да завладее зрителите с певческия и актьорския си талант. Въпреки всички тези успехи обаче, Фънки не престава да намира кусури на Азис. Димитър Ковачев никога не е крил, че мрази чалгата от дъното на душата си и вероятно това е причината, поради която не пропуска да пореже Азис. Оценките му обаче са повече от обидни за труда, който хвърля костинбродския славей за представянията си в Като две капки вода. Почитателите на чалга идола коментират в мрежата, че всеки на негово място досега щеше да си е тръгнал от шоуто.

Странното обаче е, че Азис все още е в Като две капки вода, при все че е тънко обидчив и много лесно се засяга, тъй като приема много навътре всяка лоша дума, казана по негов адрес. С това вече е наясно и екипът на шоуто, след като Фънки го докара до рев зад кулисите. За да не се стигне до напускането на шоуто от страна на Азис, част от звездите му дадоха своите точки. За момента конфликтът е потушен, но не е изключено да бъде разпален отново в най-скоро време, пише pik.bg.