Грандиозен скандал разтърси шоуто Като две капки вода

Грандиозен скандал разтърси шоуто Като две капки вода
5 (100%) 1 vote

Фънки не престава да тормози Азис в като две капки вода

Грандиозен скандал разтърси из основи шоуто Като две капки вода.

Заради оценките на журито снощи, в шоуто се разигра невиждана драма.
Запознати издават, че Азис, който е гвоздеят на Като две капки вода пожелал да напусне формата, тъй като бил крайно недоволен от отношението на Димитър Ковачев-Фънки към него.

Фънки не престава да тормози Азис в като две капки вода

Фънки не престава да тормози Азис в като две капки вода

Снощи костинбродският славей влезе в кожата на Георги Христов. Според зрителите, превъплъщението му отново е било брилянтно. Публиката оцени подобаващо Азис като му даде максимален брой точки за пореден път. Той щеше да спечели първото място, ако не бе порязан от оценяващия рокаджия Фънки.
Припомняме, че миналата седмица чалга певецът оглави класацията, след като влезе в ролята на Слави Трифонов, имитирайки го повече от блестящо на сцената.

Преди това пък изпя страхотно една от хитовите песни на звездата на българската естрадна музика – Лили Иванова и успя да завладее зрителите с певческия и актьорския си талант.
Въпреки всички тези успехи обаче, Фънки не престава да намира кусури на Азис.
Димитър Ковачев никога не е крил, че мрази чалгата от дъното на душата си и вероятно това е причината, поради която не пропуска да пореже Азис.
Оценките му обаче са повече от обидни за труда, който хвърля костинбродския славей за представянията си в Като две капки вода.
Почитателите на чалга идола коментират в мрежата, че всеки на негово място досега щеше да си е тръгнал от шоуто.

Странното обаче е, че Азис все още е в Като две капки вода, при все че е тънко обидчив и много лесно се засяга, тъй като приема много навътре всяка лоша дума, казана по негов адрес.
С това вече е наясно и екипът на шоуто, след като Фънки го докара до рев зад кулисите.
За да не се стигне до напускането на шоуто от страна на Азис, част от звездите му дадоха своите точки. За момента конфликтът е потушен, но не е изключено да бъде разпален отново в най-скоро време, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Грандиозен скандал разтърси шоуто Като две капки вода”

 1. Елена

  мар. 24. 2015

  И защо оценките на Фънки да са обидни за Азис-цигането.Та нима приличаше на Георги Христов?Даже циганските гласове са му множко.Или трябва да му се даде отсега наградата.за виещото маане?
  А от мен уважение да не чака недоучил циганин.

 2. Anna Maria Kolarova

  мар. 24. 2015

  ВАСКО,НЕ СЪМ ТИ ФЕНКА НО ТЕ СЪВЕТВАМ ОТ СЪРЦЕ ;НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ И КАРАЙ НАПРЕД,А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ФЪНКИ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КЪДЕ МУ БЯХА УШИТЕ И НЕ ЧУ ЛИ НОНА КОЛКО ФАЛШИВО ПЕЕ И ГЛУХИТЕ В БЪЛГАРИЯ ГО РАЗБРАХА И ЧУХА,А Е ПЕВИЦА С АЛБУМИ. УСПЕХ ВАСКО!!!!

 3. Емо Мишев

  мар. 25. 2015

  Цуганин номер едно – нещо не ми се връзва… Дано Фънки удържи…

 4. Емо Мишев

  мар. 25. 2015

  Цуганин номер едно – нещо не ми се връзва… Дано Фънки удържи…

 5. Zlatina Savova

  мар. 25. 2015

  Василка Азис е голям лигльо със много слаба психика.Зрителите по скоро чалгарските пубери и 15 годишните момиченца ощетяват Ненчо Балабанов за сметка на краля на поп фолка.Не знам ако продължава тази подкрепа от страна на зрителите към Азис.Ненчо няма да издържи и ще напусни като две капки вода.Дано не съм права и Ненчо също си има свой фенове и дано да издържи до край въпреки безумията на феновете на Азис.

Добавете коментар