Християн Гущеров купил апетитен имот в центъра на София

Половинката на Мара Отварачката – Християн Гущеров развърза кесията.

Оказва се, че купената малко преди сватбата им къща, която се намира в центъра на София му е струвала повече от пет милиона лева. Имотът е закупен предвидливо преди да сключи граждански брак, за да не се налага да го дели с Мара Отварачката при евентуален развод. Близки до младото семейство разкриват, че докато певицата е омъжена за него тя може да има всичко, което му принадлежи, при евентуален развод обаче, той няма да й остави много.

[caption id="attachment_440836" align="alignright" width="300"]Християн Гущеров купил апетитен имот в центъра на София Християн Гущеров купил апетитен имот в центъра на София[/caption]

Специалисти в бизнеса с недвижими имоти разкриват, че макар сумата, която Християн Гущеров е броил за къщата да изглежда доста крупна, всъщност милионерът е купил имота почти без пари. Цената е твърде ниска за подобен апетитен имот, намиращ се в центъра на София. Ако след време реши да продаде къщата, ще вземе много повече, отколкото е дал за покупката й. Християн Гущеров е купил къщата заедно с ресторант, който работи и сега. Заведението предлага само отбрани ястия като терин от гъши дроб, тартар от сьомга, лимоново сорбе, особуко по милански, трюфели и разбира се червен хайвер.

Отбраната клиентела, която посещава заведението често се спирала на японското уиски „Ямазаки" или пък на отбрано френско шампанско. Приятелки на певицата разкриват, че покрай брака си с Християн Гущеров и тя е понаучила някое и друго засукано ястие и се правила на познавачка на гурме кухнята. Вероятно се досещате, че цените в елитното заведение далеч не са по джоба на всеки. Тези, които могат да си ги позволят определено са малцина.

За момента обаче Мария и Християн Гущеров не живеят в луксозния имот, а обитават друг палат, намиращ се в полите на Витоша. Огромната къща в тузарския столичен квартал „Бояна” струва няколко милиона. До нея обаче се стига трудно, тъй като улиците са осеяни с кал, пише vsekiden.com.