Мартина Огнянова обяви на всеослушание, че отдавна няма никакви чувства към шоумена

Бившата изгора на Слави Трифонов – Мартина Огнянова го съсипа с думите, които изрече по негов адрес.

По този начин тя се превърна в поредния човек, забил изненадващо нож в гърба на шоумена. Както вече е известно, бившата танцьорка от „Магаданс” заряза танците и стана кинезитерапевт. Мартина Огнянова, която е в шестия месец от бременността си, крои планове веднага след раждането да се преквалифицира в масажистка.

[caption id="attachment_440833" align="alignright" width="300"]Мартина Огнянова обяви на всеослушание, че отдавна няма никакви чувства към шоумена Мартина Огнянова обяви на всеослушание, че отдавна няма никакви чувства към шоумена[/caption]

Според нея предвид известността й, няма да й липсват клиенти. Мартина Огнянова споделила пред приятелки, че смята да се заеме с нещо по-перспективно от това да плакне окото на скучаещи хора и подчертала, че е много по-добре да помага на хората да започнат отново да се движат, отколкото да се кълчи в „Шоуто на Слави”. За капак на всичко тя споделила с радост, че отдавна не изпитва никакви чувства към Слави Тирфонов.

Близки до бившата танцьорка на шоумена твърдят, че очаква с радост да се заеме с новата си работа и дори възнамерява да отвори собствен център за кинезитерапия. Мартина Огнянова смята, че предвид множеството хора, които си чупят крайници и имат нужда от лечебна гимнастика, за да възстановят движенията си, ще има работа. А и тя определя себе си като специалист, пък и фактът, че е известна бързо ще й осигури пациенти. Приятелките на бившата изгора на Слави Трифонов разкриват, че тя винаги се старае в това, което прави, а масажите й, са просто божествени. Дори по време на връзката й с шоумена, често пъти се налагало да му прави масажи заради проблемите с краката.

Припомняме, че Мартина Огнянова е в очакване на първата си рожба от никого неизвестния доскоро боксьор Коко Костов. Тя прекрати връзката си със Слави Трифонов миналата година именно заради младока, пише pik.bg като се позовава на информация на „Всеки ден”.