Мария Календерска със скандално изказване за Росен Петров

Мария Календерска със скандално изказване за Росен Петров
5 (100%) 1 vote

Мария Календерска твърди, че са гледали Росен Петров като писано яйце

Изгората на евродепутата Николай Бареков – Мария Календерска направи доста скандално изказване по адрес на бившия депутат от редиците им – Росен Петров.

След като Мария Календерска уточни, че с Росен Петров не си говорят тя го призова от ефира на Нова тв той и приятелката му да си подадат данъчните декларации в срок. Призивът дойде поради факта, че техният счетоводител води и фирмата на Росен Петров.
Жената, която е неотлъчно до Николай Бареков в партийните му дела призова данъчните да проверяват Росен Петров така, както проверяват нея.

Мария Календерска твърди, че са гледали Росен Петров като писано яйце

Мария Календерска твърди, че са гледали Росен Петров като писано яйце

Тя сподели, че не може да се примири с това, че хората като Росен Петров, за които са полагали грижи като за писано яйце и е носил тениската с лика на Бареков, са се обърнали срещу тях.

Мария Календерска подкрепя Бареков във всичките му дела. След като преди време председателят на ББЦ се обясни в любов на хиляди хора, сега ще трябва да им обясни защо не може да работи за тях. Според Мария Календерска в основата на проблема се корени предателството срещу него, което бе извършено от много хора.

Жената до евродепутата не пропусна да нанесе удар под кръста на бившата му съратничка Калина Крумова, която също напусна ББЦ.
Тя започна от там, че преди време при тях дошла една самотна майка (разбирайте Калина Крумова), която искала да осигури спокоен живот на своята рожба, но нямала необходимите за това финансови средства. Те я приели при тях, а по-късно се оказа, че „самотната майка” ги е лъгала по възможно най-наглия начин, тъй като бившият й мъж е плащал за детето и тя не е имала финансови затруднения.

На финала на разговора, Ани Цолова помоли Мария Календерска да коментира горещата тема за кърменето на обществени места, тя подчерта, че също е кърмила детето си и според нея евромайките също биха подкрепили жената, която го е направила в един от столичните молове, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мария Календерска със скандално изказване за Росен Петров”

  1. Nikolay Petrov

    мар. 24. 2015

    Един или двама, хайде и пшвече да те предадат става, ама почти всички да се махнат- значи причината е в Капута !
    А тази селянка да мисли повече за своите работи, а не за чуждите.Двамата нагло клепат всеки , който не харесват – я прокурор, я НАП…Но има видов денЧ

Добавете коментар