Три вируса мориха Ани Цолова тази зима

Водещата на сутрешния блок на Нова тв Ани Цолова се съсипа.

Тази зима тя бе повалена три пъти от различни вируси. Ани Цолова се оплака пред колегите си в медията, че никога не е била толкоз уязвима, но явно тази зима вирусите са доста упорити. И в момента Ани Цолова е жертва на сериозно неразположение. Именно поради тази причина екранната партньорка на Виктор Николаев не била на работа в петък, разкриват от екипа на „Здравей, България”.

[caption id="attachment_440819" align="alignright" width="300"]Три вируса мориха Ани Цолова тази зима Три вируса мориха Ани Цолова тази зима[/caption]

Макар Ани Цолова да полага огромни усилия да се предпази от различните инфекции и да пиела цял куп витамини и добавки, имунната й система се е сринала и често пъти я предава. Тя си обяснява честите разболявания с факта, че синът й е в предучилищна група и заради контактите му с много деца непрестанно носел вкъщи най-различни вирусови коктейли. Самият Калоян обаче очевидно е с по-добър имунитет от този на майка си и не се разболявал, а само пренасял вирусите.

Ани Цолова е щастлива, че поне детето й е здраво и допълва, че тя може да преживее всичко, но щом той се закашля малко, започва да се притеснява. Колегите й разкриват, че многото й ангажименти не са пречка да бъде грижовна майка.

Преди няколко дни стана ясно, че Ани Цолова е влязла в люта битка с колежката си Ани Салич. Из коридорите на Нова тв се шушука, че двете звезди имат неразбирателства още, откакто са се преместили от Би Ти Ви. Двете не спират да се „мерят” коя е по-харесвана от зрителите и пробват всевъзможни начини да се доказват, а в същото време не престават да демонстрират приятелство. Колегите им издават, че им викат „алфа звездите”, тъй като и двете се казват Ани и всяка от тях си мисли, че е номер едно, пише pik.bg. Никой обаче не смее да прогнозира докога ще продължи битката за надмощие помежду им.