Мадлена Иванова е тръгнала по стъпките на скандалната Анита МейзерНова Анита Мейзер е на път да посрами България за пореден път

Анита Мейзер номер две е на път сериозно да посрами страната ни. Досущ като скандалното същество, което представи България на престижния международен финал на Мисис Свят, без да има право на това. Изглежда, че Мадлена Иванова е нейна "достойна" наследничка. Въпросната жена от години се напъва да пробие като манекенка, но за нейно съжаление безуспешно кръстосва модните подиуми у нас, без да бъде забелязана от когото и да е.

[caption id="attachment_440816" align="alignright" width="300"]Сравниха Мадлена Иванова с Анита Мейзер Сравниха Мадлена Иванова с Анита Мейзер[/caption]

Предвид не особено впечатляващия й външен вид, това си е съвсем в реда на нещата, коментират онлайн потребителите. Това обаче не се нрави на амбициозната дама и тя е решила да се добере до своите пет минутки слава с цената на всичко. А какъв по-лесен начин от уреждането със съмнителна титла по още по-съмнителен начин.

Мадлена се бие в гърдите, че е получила титлата Най-хубаво тяло на конкурса Miss Summer International. Конкурс, който е повече от неизвестен. А и самата лента не означава нищо, коментират модните експерти и далеч не означава, че Иванова наистина притежава форми, които да се гордее, научиха от hotarena.net. И фукането й пред медиите изобщо не е оправдано.

Запознати издават, че няма нищо по-лесно от това да се сдобиеш с някаква титла от треторазряден конкурс за красота. Онлайн потребителите пък изпаднаха в потрес като видяха как изглежда Мадлена. И определено не й спестиха критиките. "Прилича на 40-годишна лелка, с тези торбички под очите е направо страшна", недоволстват форумци. Които се надяват, че пишман миската няма да се изтапъни да представя България на някой международен конкурс и да ни орезили като Анита Мейзер.