Лора Крумова гледа пазарува изгодно, въпреки парите, които изкарваЛора Крумова си прави сметка на абсолютно всяка стотинка, издават я близките й

Лора Крумова се оказа истински съперник. Телевизионната водеща, която прибира не малко пари в Нова телевизия, няма желание да ги харчи и вместо това търси да пазарува изгодно като винаги подбира намаленията. Нейни близки разкриват, че блондинката рядко си купува нещо, което да не е от разпродажба. Бдителни папараци се увериха в думите им след като изловиха репортерката по време на шопинг в един от столичните молове.

[caption id="attachment_440812" align="alignleft" width="300"]Лора Крумова пазарува само от намаления Лора Крумова пазарува само от намаления[/caption]

Водещата на новото предаване "Комбина" се възползва от факта, че то се излъчва от мола и обиколи магазините след края на снимките за пилотния епизод. Любопитното е, че Крумова влизаше само в магазините, които бяха обявили намаление и промоции на витрините си. Още с влизането си Лора Крумова се насочваше директно към щандовете с намалени стоки, откъдето и направи покупките си.

[caption id="attachment_440813" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова[/caption]

Посетителите в мола пък не само, че не намериха поведението й за необичайно, ами дори го одобриха. "Какво значение има колко пари изкарва? Това не значи, че трябва да харчи безогледно", категорични са хората. Още повече, че блондинката наскоро стана майка за пръв път и вече трябва да мисли и за детето си, видяха от Агенция ПИК.

Намериха се обаче и такива, които изтъкнаха, че подобно сметкаджийско поведение не приляга на телевизионна звезда от ранга на Лора Крумова. Която изкарва доста сериозни пари благодарение на работата си в Нова ТВ и се излага, купувайки от най-евтините стоки.