Яна Маринова се облизва на Петко Димитров!

Яна Акимова се видяла в чудо как да си опази мъжа Петко Димитров. Това разкриват близки до шоуто по Нова телевизия „И аз го мога”. Богаташът участва в шоуто за показване на възможности и неговите колежки се опитват да го свалят или най-малкото да му привлекат вниманието.

Първа му налетяла, но доста по-дискретно актрисата Елен Колева. Хубавицата, която скандално се раздели с доста по-възрастния от нея милионер Сашо Майонезата непрекъснато се опитвала да привлече вниманието на мускулягата. След това в редицата се наредила и нейната колежка и каскадьорка Яна Маринова. Чаровницата буквално му налитала не така скрито, както Елен. Тя се навъртала около него и по всякакъв начин се домогвала до неговото внимание и не само.

[caption id="attachment_440796" align="alignright" width="298"]Петко Димитров И Яна Маринова лапна въдицата по мачото Петко Димитров[/caption]

След нея до ласките му се опитвала да стигне и другата красавица, която е жури в момента Елена Петрова. Тя също се силела да вкара в леглото собственика на няколко дискотеки и бивш таксиметров шофьор, но се стараела това да става колкото се може по-тихо и незабележимо, за да не се вдига шум.

Припомняме, че бизнесмена така се влюби и в настоящата си съпруга. С танцьорката Яна Акимова двамата се запознаха в едно друго шоу по Нова телевизия „Дансинг старс”. Гъвкавата хубавица беше гадже с актьора Орлин Павлов и до края твърдеше, че няма нищо общо с богаташа. Но след това двамата не само станаха двойка, но и много скоро минаха под венчило и казаха заветното „да”. Непосредствено след пищната церемония на семейството си роди и син Доминик. Националната шампионка по спортни танци преди повече от месец отвори собствена танцувална школа.Петко Димитров и съпругата му Яна отпразнуваха преди няколко месеца и година от сватбата си.

Според близки до шоуто почти всяка вечер обаче съпругата му Яна идвала на тренировките, за да изчака съпруга си да си го прибере, шушукат от кухнята на „И аз го мога”. Затова и мераклийките нямали почти никакъв шанс да им стане играта. Все пак те не губели надежда, че приказката може да се случи и Петко Димитров да има поредната нова забежка, а и с тази красавица да стане така, както с предишната му жена – Мария Игнатова. Припомняме, че и от телевизионерката богаташа има един син, след което двамата се разделиха.