Нови разкрития и хипотези за убитото 5-годишно момченце в Долни Пасарел!

Куп сигнали са подадени за убитото момчеце. Припомняме, че трупче на убито дете е намерено край село Пасарел. То е на видима възраст между четири и пет години. Детето не е било мюсюлманин, тъй като не е обрязано. То е със сравнително светла кожа, кестенява коса и кафяви очи. Много малък е шанса да е от ромски произход или да е сирийче.

По него има видими белези на насилие, установени при огледа. Според криминалистите детето е било удряно многократно и след това е било задушено с найлон. Смъртта е настъпила по насилствен начин. Въпреки сигналите то е все още с неустановена самоличност. Трупчето на малкото момче е открито от туристи.

[caption id="attachment_440790" align="alignright" width="300"]дете Нови версии и хипотези за смъртта на детето в куфара[/caption]

Чантата с тленните останки на детето са намерени във вилна зона преди два дни до Пасарелското езеро, където няма постоянно живеещи хора.

Трупът на момчето дълго около сто и дванадесет сантиметра. Според експертите заради престояване във водата ръста му можа де се е увеличил с около два-три сантиметра.

Все още не е подаден сигнал за изчезнало дете. Една от версиите, по които се работи е, че момчето е убито от чужденец. Причината за тези предположения са заради чантата, в която е намерено трупа на момчето. Тя е била скъпа, с колела и не се произвежда и продава в България.

Освен това не е подаден сигнал за издирване на изчезнало дете и според криминалистите малчугана може и да е убит в семейството. Детето е било положено чисто голо в чантата, увито в нова бяла хавлия и позата му е била като на ембрион. Затова и предположенията са, че неизвестното дете е било убито в семейството.