Плеймейтката Николета Лозанова вече мисли за нова сватба

Николета Лозанова вече усилено си търси нов съпруг – разкрива „България днес”. Току-що развела се с Валери Божинов, тя очевидно не страда особено по проваления си първи брак и вече пожела отново да стане булка. Телевизионната водеща не скри копнежите си за нова любов – отбелязва изданието. Вероятно за да подразни бившия си мъж, тя сама реши да се похвали, че е хванала букета. Това се е случило по време на сватбена церемония, на която Николета Лозанова била сред гостите през изминалия уикенд. Както традицията повелява, булката хвърлила, без да гледа, сватбения букет назад към необвързаните моми. Цветята попаднали право в ръцете на плеймейтката, която видимо си умряла от кеф – разказва изданието.

[caption id="attachment_440766" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова и Валери от времето, когато бяха щастливи Николета Лозанова и Валери от времето, когато бяха щастливи[/caption]

„Според поверието съвсем скоро ми предстои да...” – пише загадъчно Николета Лозанова в личния си Инстаграм, като дори публикува снимка на уловения от нея букет. Според народните вярвания това е поличба, че уловилата букета ще е следващата, която ще мине под венчилото. Присъстващи на тържеството обаче се усъмниха, че булката и Ни Ло предварително се наговорили така, че плеймейтката да грабне китката. Николета Лозанова успя да окове с брак Валери Божинов през октомври 2011 г. Двамата вдигнаха пищна сватба в хотел „Риу” в Правец. По време на сватбата булката дори беше бременна, а плод на любовта им е малката Никол. Дъщеричката им навършва 3 годинки на 1 април. Този месец обаче Валери Божинов разкри сензационно, че се развежда с Николета. Като повод за това се считат изневерите на знойната красавица. След разкритието на футболиста жълтите медии вече започнаха да тиражират информации за това колко ще получи Николета Лозанова като издръжка при развода. Те припомнят, че Божинов вече плаща една такава на бившата си половинка Алисия, с която футболистът водеше дълги съдебни дела. Говори се, че Николета ще поиска от бившия си 250 хил. лева годишна издръжка.