Мариан Вълев разочарова почитателите си със занемарен външен вид

Звездата от култовия сериал „Под прикритие” – Мариан Вълев-Куката, грохна изцяло.

Той успя дори да изплаши зрителите на Българската национална телевизия с вида си – побеляла коса и завален говор. При все, че Мариан Вълев все още не е в напредвала възраст (едва 45-годишен е), той изглежда като грохнал старец. В съботната вечер актьорът взе участие в кинопредаване по телевизията-майка и втрещи зрителите с чорлавата си прическа, побелелите бакенбарди и невъзможността му да изговори думите както трябва, сякаш се е почерпил солидно преди телевизионната си изява.

[caption id="attachment_440758" align="alignright" width="300"]Мариан Вълев разочарова почитателите си със занемарен външен вид Мариан Вълев разочарова почитателите си със занемарен външен вид[/caption]

Мариан Вълев, който е роден през април 1969 година изглежда като 70-годишен грохнал старец, коментират почитателите му. Те споделят из социалните мрежи, че са притеснени за любимеца си заради нелепия му вид и странно държание в ефира. При все, че шоуто по БНТ „Лачените обувки на българското кино" стартира малко преди 21 ч., видът на актьора бе наистина стряскащ. Из форумите посочват, че е изглеждал така, сякаш току-що е станал от леглото и допълват, че косата му вероятно не е виждала гребен през целия ден, тъй като стърчала във всички посоки. Бакенбардите му, които са почти бели допълвали ужасния му външен вид.

Актьорът бе поканен в телевизията-майка, за да коментира стоте любими български ленти на зрителите. Той обаче успя да отрони едва 2-3 изречения за голямо разочарование на зрителите, които на всичкото отгоре били несвързани. След това Мариан Вълев много бързо се отказал от разговора с водещите Стефан Щерев и Параскева Джукелова. Зрителите, гледали предаването коментират, че Алекс Попов и режисьорът Милко Лазаров, които са набори на Куката, изглеждали в пъти по-добре от него.

Впечатлението да това, че една от звездите на българското кино се е запуснал бе допълнено и от излъчените кадри от филма „Границата” с негово участие. Лентата е заснета още в студентските му години. Киноманите отдават лошия външен вид на Мариан Вълев на залитанията му по забранените вещества, пише vsekiden.com.