Диляна Попова не може да преживее раздялата си с Асен Блатечки

Напоследък драмите в живота на Диляна Попова сякаш не стихват.

Манекенката се съсипа изцяло. Тя не спира да плаче ежедневно за бащата на сина си Борил – Асен Блатечки, който я заряза и се върна при съпругата си. Според запознати стресът, който преживяла Диляна Попова заради поредния каприз на лошото момче на българското кино, е довел до спирането на кърмата й.

[caption id="attachment_440724" align="alignright" width="300"]Диляна Попова не може да преживее раздялата си с Асен Блатечки Диляна Попова не може да преживее раздялата си с Асен Блатечки[/caption]

Иначе Диляна Попова може да бъде определена като една от най-стриктните майки. Тя отбелязва всеки ден на бебето си Борил в специален електронен дневник. Тя не престава да трупа в лаптопа си любопитни детайли и факти за наследника си. Вестник „Уикенд” отбелязва, че Диляна Попова се запалила по тази мания още в момента, в който разбрала, че очаква дете от Асен Блатечки. Манекенката се чувствала длъжна да пресъздава всеки един ден от зачеването му под формата на записки, които ще му остави в наследство след години.

Поради отсъствието на Асен Блатечки от ежедневието на красавицата, той почти не фигурирал в записките за дневника на малкия Борил. Тя се опитва всячески да превъзмогне факта, че бащата на детето й я е изоставил в най-трудния момент. Въпреки това й е много тежко и всеки ден ронела сълзи. Нейни приятелки разкриват, че след последната изцепка на Асен Блатечки, Диляна Попова направо е съсипана. Откакто актьорът я зарязал, отслабнала с повече от пет килограма и се е превърнала в „ходеща вейка”.

На всичкото отгоре заради преживения силен стрес кърмата й внезапно секнала още преди два месеца и сега храни малкия Борил с изкуствено мляко, пише pik.bg. Припомняме, че по време на гостуването си в новото предаване „Комбина” по Нова тв, Асен Блатечки категорично отказа да отговори на въпроса на Лора Крумова и Галя Щърбева дали наистина са се разделили с Диляна Попова. Единственото, което актьорът каза е, че не ги интересува.