Семейството на Хасан и Ибрахим се изнасят в чужбина

Семейството на талантливите близнаци Хасан и Ибрахим взе важно решение.

Баща им Денис Игнатов обяви, че в училище се гаврят с децата му, гонят ги и им се подиграват. Родителят е притеснен, че постоянния тормоз, на който са подложени, срива психиката им. За капак на всичко им откраднали и скъпи анцузи. Родителите на Хасан и Ибрахим не намират думи, с които да изразят възмущението си от случващото се. Те са стигнали до решението, че е крайно време да напуснат страната и да търсят щастието си в чужбина.

[caption id="attachment_440719" align="alignright" width="300"]Семейството на Хасан и Ибрахим се изнасят в чужбина Семейството на Хасан и Ибрахим се изнасят в чужбина[/caption]

Денис Игнатов е на мнение, че кражбата е била постановка от хора в училището. Припомняме, че преди време сестрите близначки на Хасан и Ибрахим – Нермин и Мерлин бяха изключени от учебното заведение в родния им Шумен. Бившият им класен ръководител Дарина Полихронова твърди, че до там се е стигнало заради проявена агресия от страна на момичетата срещу техни съученици. Баща им обаче е на друго мнение – според него причината дъщерите му да бъдат изключени от школото е Хасан и Ибрахим да няма на кого да се оплачат, ако имат някакъв проблем.

Денис Игнатов недоумява как все още няма никаква реакция от страна на училищното ръководство, при все че учебното заведение е опасано навсякъде с камери, които записват всичко случващо се. Той е възмутен, че все още не е получил като родител никакво обяснение за кражбата, която се случи в края на февруари. Откраднатите анцузи били много специални за Хасан и Ибрахим, тъй като им били подарени след тяхно участие в Димитровград. На гърба на спортните екипи имало надпис „България”, а на предната им част бил изобразен гербът на България.

В заключение Денис Игнатов посочва, че дъщерите му Нермин и Мерлин се чувстват идеално в новото училище и продължават да бъдат отличнички и се възмущава как „бездарниците” в старото им училище са ги третирали като „търтеи”, пише Блиц.