Веселин Божилов твърди, че Стоянка Дудекова е в Гърция

Бившият съпруг на Стоянка Дудекова, която изчезна безследно преди една година твърди, че е жива и здрава.

Според думите му по всяка вероятност тя е в Гърция, където отскоро на гурбет е и сестра й Станка. Тези съмнения е изразил бившият съпруг на Стоянка Дудекова – Веселин Божилов пред репортер на в. „24 часа”. След три дни ще се навърши точно една година от нейното изчезване. Тогава 47-годишната жена излязла за работа няколко минути след 4 ч. сутринта и повече никой от близките й не я видял.

[caption id="attachment_440715" align="alignright" width="300"]Веселин Божилов твърди, че Стоянка Дудекова е в Гърция Веселин Божилов твърди, че Стоянка Дудекова е в Гърция[/caption]

Макар от нея и до момента да няма следа, Валери Божилов е категоричен, че тя е забегнала с любовника си по предварително скроен план. Той се жалва, че всичко е направено срещу него, за да бъде уязвен.

Припомняме, че първоначално подозренията за изчезналата Стоянка Дудекова паднаха основно върху него и се предполагаше, че именно той има пръст в изчезването й. Той обаче все още не може да си отговори на въпроса защо три дни преди да изчезне, Стоянка Дудекова е поканила в Карлово баща си и сестра си. Вечерта преди да изчезне пък на гости й била нейна приятелка заедно със семейството, въпреки че е трябвало да става рано за работа. Бившият й съпруг има подозрения, че тя или някой неин пратеник е драснал клечката на семейната им вила, която се намира в местността Сушица. Инцидентът стана на 31 януари тази година.

Преди развода им, бизнесменът искал да сложи табела на дървената постройка „Вила Таня”. Тя обаче била категорична, че не желае тази табела и дори го заплашила, че ако го направи въпреки нейната воля, ще запали вилата. След изчезването й, Веселин Божилов все пак поставил табелата и резултатът е налице. В деня, в който е драсната клечката, той бил на вилата в часовете до обяд. Малко след като се върнал в Карлово, съседът му по вила се обадил и му съобщил, че постройката пламнала изведнъж, пише Блиц.