Павел Найденов разкри истината за Дарина Павлова

Павел Найденов разкри истината за Дарина Павлова
5 (100%) 1 vote

Павел Найденов проговори за снаха си Дарина Павлова

Бащата на покойния Илия Павлов – Павел Найденов разкри истината за отношенията си с Дарина Павлова. Пред Сашо Диков той коментира участието на снаха си в „България търси талант“.
Родителят на убития мафиот заяви, че Дарина Павлова е приела поканата на Слави Трифонов, защото боледува за слава, пише БЛИЦ. Той заяви, че снаха му има носталгия по славата и е дошла в България, за да я видят и може би и тя да види някой.

Свекърът на Мадам Мулти сподели, че няма нещо, с което тя може да бъде изкушена, тъй като си има всичко.

Павел Найденов допълни, че вдовицата на сина му в момента управлява 84% от „Балкантурист“, а останалата част от дружеството е под ръководството на Бояна Попова.

Дарина Павлова

Дарина Павлова е болна за слава

Бащата на Илия Павлов проговори за отношенията си с Дарина. Той заяви, че в в началото никак не е харесвал актрисата от Казанлък за съпруга на сина си. Павел Найденов настоявал за втори брак с Тони Чергеланова. Венчавката била по негова инициатива. Той се надявал, че по този начин сина му ще забрави младата актриса.
Въпреки усилията на Павел Найденов да раздели сина си от Дарина, Илия Павлов бил категоричен, че тя е жената, с която желае да прекара остатъка от живота си.

След смъртта на мафиота с богатството му се разпорежда неговата съпруга. От години тя живее в Италия. Въпреки връзките с известни мъже, Дарина Павлова не се омъжи за втори път. Тя не крие, че единственият мъж, който е обичала, е покойният Илия Павлов. Наскоро милионерката сподели в интервю за известно издание, че е приела много тежко загубата на съпруга си и никога няма да намери мъж, който да го замени.

Единствената утеха за Дарина Павлова са децата й от Илия, в които вижда него.
Актрисата от Казанлък се завърна в родината не само, за да участва в „България търси талант“, но и да започне продуцентски бизнес. Дарина Павлова е убедена, че има какво даде на този бранш у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар