Николай Бареков се кандидатира за кмет

Николай Бареков се кандидатира за кмет
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков направи неочаквано разкритие на разширеното заседание на ББЦ в Бургас

Николай Бареков коментира случващото се в партията му. На провелото се днес заседание на ББЦ в Бургас присъстваха представители на структурите от цялата страна. На сбирката бяха поканени и отцепниците от политическата група, които трябваше да докладват за гласуването си в настоящото Народно събрание.

Лидерът на партията заяви, че отцепниците не са оправдали доверието на избирателите на ББЦ, защото са подкрепили правителството на ГЕРБ. Той подчерта, че правителството на Бойко Борисов не подкрепя нито едно от предизборните обещания на партията ББЦ.

Николай Бареков подчерта, че въпреки уговорката с членовете на парламентарната група да гласуват с „Въздържал се“, те са дали гласа си за ГЕРБ и ДПС, превръщайки се в патерица за двете партии.

Николай Бареков

Николай Бареков може да се кандидатира за кмет на Пловдив

За пореден път той изрази недоволството от случващото се в момента – промени в пенсионната система, нов закон за МВР, нов външен дълг в размер на 16 милиарда лв.

Евродепутатът се обяви твърдо против новия дълг. Той заяви, че в него не са предвидени пари за социална политика и посочи, че сектори като образование и здравеопазване остават на заден план в политиката на Борисов.

Николай Бареков сподели, че целите на партията му са да спечели местните избори и да има най-малко 300 общински кмета, 30 областни и 200 съветнции. Той допълни, че няма да се пести за предизборната кампания и ще заложи на нея.

Младият политик каза още, че има райони, в които очаква успех на първи тур. Той заяви, че ББЦ ще отлъчи свой кандидат за кмет на София. Политикът сподели пред съпартийците си, че това е човек, чиято репутация е неопетнена.

Николай Бареков хвърли бомбата, заявявайки че не е изключено да се кандидатира за кмет на Пловдив. Той допълни, че обмисля тази възможност и може да вземе решение в последната минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар