Сензационното послание на Петър Дънов излезе наяве

Сензационното послание на Петър Дънов излезе наяве
5 (100%) 1 vote

Сензационно послание на Петър Дънов ни помага да излекуваме болестите си

Едно от сензационните послания на Петър Дънов излезе наяве. Според Учителя носенето на бижута не е проста прищявка. Той е бил убеден, че те могат да изиграят важна роля при подобряване на здравословното ни състояние.

Колкото и невероятно да звучи, скъпоценните камъни могат да ни избавят от редица здравословни проблеми. Една от препоръките на Учителя за добро здраве гласи, че е добре всеки човек да има поне едно златно бижу със скъпоценен камък на него. Посланието, отправено от Дънов към неговите последователи гласи, че всяка сутрин трябва да слагаме един златен пръстен със скъпоценен камък на всички пръсти на ръцете.

При изпълнението на чудодейния ритуал се казват думите: „Искам да съм благороден, да помагам на околните и за това искам да дам път на божественото в себе си“.

Петър Дънов

Петър Дънов съветва да носим скъпоценни камъни

Според Учителя тези думи ни гарантират добро здраве и избавяне от всички болежки. Петър Дънов е бил убеден, че носенето на диамант може да помогне на притежателя си да оцелее дори от най-страшното заболяване. Достатъчно условие било болният да успее да осъществи връзка със скъпоценния камък и да му се довери.

Освен да ни избавят от заболявания, скъпоценните камъни могат и да ни предпазят от всякакви негативни влияния.

Според Петър Дънов, камъните имат способността не само да лекуват притежателите си, но и да се заразяват от тях. Почерняването на камъка е знак за собственика му, че се разболява и трябва да вземе незабавни мерки, убеден е Учителят.

В случай, че имаме диамант, който е загубил блясъка, единственият метод да се върне блясъка му е да го поноси някой добър човек.

Учителят съветва да не крием златните си бижута, а да ги носим, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар