Емануела направи неочаквано признание

Емануела направи неочаквано признание
5 (100%) 1 vote

Емануела направи неочаквано признание за сина си

Емануела направи неочаквано признание. Изпълнителката разкри в предаването на Ива Атанасова, че никога не е искала да има второ дете. Тя променила мнението си след като се запознала с Митко Динев. Любовта между тях не пламнала от пръв поглед, а постепенно. Двамата започнали връзката си в изключително труден за тях емоционален период. Малко преди да се обвържат и двамата приключили предишните си връзки.

Емануела преживя драматична любов с бившия си съпруг Никола. Двамата се разделиха година след като си казаха заветното „Да“ пред погледа на цяла България.

Изпълнителката заяви категорично, че не е с Димитър Динев заради финансовите му възможности. Тя попита защо след като е с него за парите му, бърза да се върне на сцената месеци след раждането на сина си.

Емануела

Емануела не искала да има второ дете преди да се запознае с Митко

Емануела опроверга твърденията, че двамата с Динев са разделени. Певицата заяви, че е с бащата на сина си, но двамата нямат намерение да сключат брак. Тя допълни, че най-силната връзка между двама души е тяхното дете.

Емануела сподели с тв водещата, че е карала лека бременност с Митко, както и с първородния си син. Тя разкри, че през 9-те месеца не се е лишавала от нищо и е консумирала от всичко по-малко, за да не напълнява много и да може да набави всички хранителни вещества, необходими за растежа и развитието на бебето.

Благодарение на хранителния си режим по време на бременността, Емануела успя много бързо да възвърне предишната си форма.

Певицата опроверга и твърденията, че новороденият й син има охрана. Тя заяви, че единствената охрана на Митко Младши е тя самата. Фолкаджийката е категорична, че иска да се грижи за наследника си сама и ще направи всичко възможно да се наслади пълноценно на всеки един миг, прекаран с него, пише „Всеки ден“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар