Близки на Милен Добрев проговориха за трагедията

Близки на Милен Добрев проговориха за трагедията
5 (100%) 1 vote

Близки на покойния щангист Милен Добрев проговориха за трагедията

Близки на щангиста Милен Добрев разкриха причината за смъртта му. Масивен инфаркт покоси олимпийския шампион по вдигане на тежести. Причината за влошеното му здравословно състояние е тежка лична драма, която го е измъчвала през последните години.

Милен Добрев се разделил със съпругата си Кирилка. След развода им неговата жена се върнала в Бургас заедно със 7-годишния им син. Кирилка забранила на малкия Кристиян да се среща с баща си.

Милен Добрев много страдал за сина си. Негови близки разкриха, че той е издъхнал от мъка по детето си. Те опровергаха разпространилата се информация, че щангистът е имал финансови проблеми. Всеки месец получавал по 1050 лева като олимпийски шампион по вдигане на тежести и около 800 лв от строителния си бизнес. Милен Добрев плащал редовно и издръжката на сина си от 300 лв.

 Милен Добрев

Милен Добрев имал проблеми с алкохола

Приятели на 35-годишния спортист разкриха, че той намерил утеха в алкохола. Въпреки молбите им да спре да пие, Милен не успял да се пребори със зависимостта си към спиртните напитки. Няколко пъти дори е постъпил в специализирано заведение, за да лекува зависимостта си. За съжаление лечението не дало резултат.

Освен в алкохола, Милен намерил утеха и в тренировките. Почти целия ден той прекарвал във фитнеса. Сърцето на шампиона не издържало на натоварването. Говори се, че той е приемал допинг. Въпреки, че сложи край на кариерата си в навечерието на олимпиадата в Пекин, спортистът продължил да употребява химия. Според негови приятели това е съсипало здравето му.

Напоследък 35-годишният Милен Добрев се оплаквал и от високо кръвно налягане. Щангистът ще бъде погребан в родното си село Житница. Малкият му син все още не може да осъзнае какво се е случило. Твърде вероятно 7-годишният Кристиян да не присъства на погребението на баща си, пише „Всеки ден“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар