Защо Николета Лозанова и Валери Божинов скриха раздялата си?

Защо Николета Лозанова и Валери Божинов скриха раздялата си?
5 (100%) 1 vote

Причината, поради която Николета Лозанова и Валери Божинов криха раздялата си цели два месеца, излезе наяве

Въпреки, че раздялата на Николета Лозанова и Валери Божинов е факт от два месеца, за нея стана ясно едва преди две седмици. Мнозина се питат защо двойката кри толкова дълго раздялата си. Истината за решението на плеймейтката и съпруга й да скрият раздялата си, излезе наяве.

Двойката е взела решението да се раздели малко след почивката си на остров Мавриций. Николета и Валери се разбрали да не раздуват края на брака си заради спекулациите на медиите. Това, което най-много ги притеснява, е как ще се отразят писанията за тях върху тяхната дъщеричка. Малката Никол ще навърши три годинки на първи април.

Родителите й са решили да бъдат по-сдържани с разкритията за личния си живот заради нея.

Николета Лозанова

Николета Лозанова и Валери Божинов скриха раздялата си

Оказа се, че романтичните постове от последните два месеца в профила на Николета, адресирани до Валери, са били просто една измама.

Плеймейтката определено успя да заблуди медиите. В едно от любовните послания към съпруга си от миналия месец, тв водещата дори му благодари за безграничната любов към нея. Николета пише, че са благословени всички, които обичат и са обичани. Плеймейтката допълва, че тя попада в двете групи и е изключително щастлива от този факт.

Веднага след като стана ясно, че двамата се развеждат, Николета преустанови писането на подобни постове.

Водещата на „Папараци“ написа единствено, че не търси съжаление и не желае да бъде съжалявана, тъй като животът й е прекрасен.

Плеймейтката сключи брак с футболиста през 2011 година. Той й предложи да стане негова съпруга по телефона. Две години по-късно в медиите се появи информация, че двамата се развеждат. Оказа се, че това е просто евтин пиар трик заради новото предаване на Николета Лозанова.

Сега, две години по-късно, разводът на двойката много скоро ще бъде факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар