Скандално досие на Николета Лозанова взриви нета (СНИМКА)

Скандално досие на Николета Лозанова взриви нета (СНИМКА)
3.25 (65%) 4 votes

Скандално досие от миналото на Николета Лозанова предизвика истински фурор в нета

Девет години след участието на Николета Лозанова в конкурса „Мис Плеймейт“ скандалното й досие предизвика невиждан интерес. Скандалният документ беше изваден на бял свят от Иван Ласкин, който отдавна е във война с изявяващата се като тв водеща плеймейтка.

Култовият кадър, който компрометира Ни Ло, първо беше споделен в мрежата от Иван Ласкин. Постът му предизвика невиждан интерес и за отрицателно време беше споделен от стотици потребители на нета. Досието на настоящата госпожа Божинова се превърна в истински хит.

На фотосите, които са прикрепени към документа, плеймейтката е с руса коса. Пловдивчанката не крие желанието си да стане известна. В досието си тя пише, че поддържа фигурата си с различни видове спорт и мрази лицемерите.

 Николета Лозанова

Скандално досие от миналото на Николета Лозанова взриви нета

За свои любими певици плейнейтката посочва Анелия, Преслава и Бритни Спиърс. Въпреки това, тя не срамува от миналото си.

Николета Лозанова написа под култовия фотос, че е благодарна на Бог, че я е създал съвършена и сега има възможността да се наслаждава на своето съвършенство, видя Хот арена.

 Николета Лозанова

Това е досието на Николета Лозанова

Както вече стана ясна скандалната водеща на „Папараци“ се развежда. След поредица от взаимни изневери тя и Валери решиха да сложат край на брака си. Капката, която преля чашата на търпението на амбициозната плеймейтка, се оказа забежката на футболиста с привлекателна млада дама.

Ни Ло хванала неверния си съпруг в крачка в хотел „Правец“. Футболистът наел стая в хотела за неограничен период от време, където се срещал с новата си изгора. Въпреки молбите му да не се развеждат, Николета Лозанова била непреклонна. Плеймейтката не веднъж е хващала съпруга си в крачка.

Оказа се, че и тя самата не е съпруга за пример. Запознати с отношенията на светската двойка разкриха, че Николета постоянно кръшкала на футболиста. Един от мъжете, с когото му е изневерила, е бившият й – Ники Михайлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар