Какво се случва с Лара – щерката на Брендо?

Какво се случва с Лара – щерката на Брендо?
5 (100%) 1 vote

Ето как живее щерката на Брендо – Лара две години след отвличането

Щерката на Брендо – Лара се превърна в млада и очарователна дама. Преди 2 години тя изглеждаше като малко момиченце, но днес вече изглежда като една млада дама. Наследницата на Брендо вече е на 13 години.

Точно преди 2 години тя преживя най-големия кошмар в живота си. На 5 март 2013 година тя беше отвлечена пред дома си в „Бояна“. Малкото момиченце прекара повече от месец в плен. Дните, през които нямаше никаква вест за нея, бяха най-тежкия и мъчителен период и в живота на нейната майка Моника.

Похитителите не се свързаха веднага с близките на Лара. Тя беше освободена на 21 април, след като семейството й плати откуп. И до днес остана в тайна каква е сумата, която известната фамилия плати за свободата на Лара Банева. Предполага се, че фамилията на Брендо се е разделила с 2,5 милиона евро.

Брендо

Щерката на Брендо живее в Лондон

В момента Лара живее в Лондон с майка си. Въпреки, че тя вече е преживяла шока от случилото се преди 2 години, постоянно за него й напомнят гардовете, които бдят денонощно над нея. Лара не прави и крачка без телохранителите си, пише Хот арена.

Преди седмица по-голямата сестра на Лара – Александра отпразнува 21-вия си рожден ден. Както вече стана ясно младата дама има интереси в модата и мечтае за кариера в бранша.

По неофициални данни родителят на Лара също се намира зад граница. По последна информация той живее в испанския курорт Марбея. Говори се, че мафиотът е сменил не само самоличността, но и визията си.

Известно столично издание разкри, че кокаиновият крал вече се казва Мартин. Той е променил чертите на лицето си. Брендо се е подложил на няколко пластични операции на лицето и с новата си самоличност е неразпознаваем.

Преди няколко месеца той беше засечен с пластичния хирург д-р Енчев. Вероятно тогава двама са обсъдили подробности около предстоящите пластични операции.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар