Мария не очекваше всичко това да й се стовари на главата, камо ли да стане за резил!

Новата госпожа Мария Гущерова получи неочакван и тежък удар, който удари директно по самочувствието й на жена. Припомняме, че преди известно време миньончето на поп фолка взе решение да боядиса косите си в сигнално червено, считайки, че така ще се превърне в истинска тигрица.

Е, уви - вместо в тигрица, Мария заприлича на магарица, ако вземем предвид стотиците коментари, заляли мрежата след новата й визия. Резилът е пълен, а Мария е принудена да търпи ежедневно критиките и подигравките на собствените си фенове. Последната обида, която й сервираха, бе приликата с много по-възрастната от нея естрадна певица Елвира Георгиева.

[caption id="attachment_440652" align="alignright" width="225"]Мария Мария стана за смях с решението си да се боядиса в червено, качи поне 10 годинки към възрастта си[/caption]

Всички тези негативни коментари сериозно наранили Мария, разкриха близки до съпругата на Християн Гущеров. Нещо повече - нейният "Мечо" се кълнял, че напълно я подкрепя в решението да смени визията си, но все по-често й подмятал, че и преди е била много красива. Очевидно новата глава на Мария не се нрави особено и на наследника на олигарха Добромир Гущеров.

Припомняме, че слабостта на Мария към цветовете датира отдавна. Тя беше кестенява, черна, после и платинено руса. Русият цвят обаче също й отиваше, а не както сега с червения - той буквално я загрозява и прави да изглежда с поне десетина години по-възрастна.

"А пък кой знае, може Мария да е решила целенасочено да си придава по-зрял вид, заради статуса си на омъжена жена", шушукат из светските среди на столицата.

Като споменяхме "омъжена жена", не може да не се запитаме какво ли е развитието по въпроса с бъдещото дете на Мария и Християн Гущеров, което тя толкова силно желаеше. Семейството бе решило да заложи на ин витро зачеване в чужбина, но веднага след сватбата Мария хукна по нощни участия по клубовете и вероятно не й остава време да се замисли за потомство с Хриси.

Колко ли време ще бъде склонен той да чака обаче, това е друга тема.