Михаил Миков аут от БСП? Преглеждания: 11851

Сергей Станишев се гласи да заеме мястото на Михаил Миков
0
5/5 - (1 vote)

Сергей Станишев се гласи да заеме мястото на Михаил Миков

По всичко личи, че Михаил Миков вече е абдикирал от лидерския пост в БСП.

Действията му, потвърждават мълвата, че бившият лидер на столетницата Сергей Станишев ще са върне триумфално в партията и дори ще я оглави отново.
Пред хотела на Георги Гергов в Слънчев ден, Станишев заяви в прав текст, че очевидно в БСП има склонност към самозатваряне и сектантство и това в никакъв случай няма да доведе до нещо добро.
Изявлението си евродепутатът направи пред очите на Михаил Миков, който сякаш вече се е предал и не отрони и дума.
Сергей Станишев за пореден път даде да се разбере, че иска отново да се върне в БСП и да я оглави.

Сергей Станишев се гласи да заеме мястото на Михаил Миков
Сергей Станишев се гласи да заеме мястото на Михаил Миков

Той дори си позволи да изземе функциите на Михаил Миков и вместо него обяви, че в никакъв случай не трябва да се допуска местните избори тази есен да се превърнат във вътрешнопартийна касапница.
Според Станишев, ако столетницата и този път изгуби изборите, ще позволи на партията на Бойко Борисов да превземе всички власти в страната.
От речта на бившия лидер на БСП, която продължи повече от половин час стана ясно, че партията трябва да употреби за целите си новия държавен дълг.
Очевидно Сергей Станишев услужливо е забравил за 11-те си поредни загуби от ГЕРБ и отново прави опити да манипулира и без това оредяващите редици на БСП.

През последните няколко месеца Станишев не спря да финансира скъпи семенари за червените велможи, които вероятно иска отново да привлече в лагера си.
В същото това време Михаил Миков гледа безучастно случващото се и не се изказва по ключови за страната ни теми.
Наистина Миков не се изказа нито веднъж за горещите събития в МВР и службите, нито за лакомията на Реформаторския блок, нито пък за източването на КТБ.
Явно в БСП се е заформила поредната вихрушка, която ще вземе в жертва лидера на партията.
За сметка на това пък Миков компенсира липсата на изказване по важни теми за държавата с другарски поздрав за осми март и визита до Москва, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.