Венета Райкова се отказа напълно от телевизионната си кариераВенета Райкова реши да скъса с телевизията след като не си намери работа

Венета Райкова реши окончателно да скъса с телевизията. Бившата водеща на "Горещо" е взела решението да прекрати телевизионните си изяви след като от месеци насам е безработна и не успява да си намери работа в нито една медия.

[caption id="attachment_440640" align="alignleft" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова[/caption]

Очевидно блондинката е стигнала до извода, че няма смисъл да си губи повече времето и окончателно се оттегля от малкия екран. Това сподели самата тя в интервю за "България днес", като е категорична, че решението й е окончателно и изобщо не съжалява за него.

Тъй като в момента има много повече време за семейството си благодарение на освободения си график.

"Пътувам много, а преди все нямах време", радва се екс водещата. Тя е на мнение, че слизането й екран е за добро, тъй като зрителите не обичат да гледат постоянно едни и същи лица от екрана, понеже намират това за уморително.

А са й дотегнали клюките, които неминуеми са я преследвали покрай предаването й и които са й докарали доста лично проблеми, научиха от hotarena.net.

Очевидно почивката й се отразява повече от добре, коментират феновете. В същото време Венета Райкова продължава с делото, което заведе срещу Евгени Минчев за лъжливите му обвинения към нея. Блозндинката е категорична, че ще процедира по този начин с всеки, който се опитва да очерни името й публично.

Делото й е за клевета и искът й е в размер на 50 хиляди лева. Вече мина първото заседание по него, а окончателното решение на съда се очаква да бъде взето в края на месец април.