Новата тръпка на Ивана е аграрен бос от Бургас

Ивана има нов мъж до себе си – разтръби „Уикенд”. Фолкзвездата бе заснета преди дни в известно пловдивско заведение в компанията на мистериозния си кавалер. Оказва се, че въпросният господин се появява твърде често с нея през последните няколко месеца – отбелязва изданието. Според източници на седмичника именно това е мистериозният нов любовник на изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи”. Преди няколко месеца в откровено интервю певицата сподели: „Не съм сама, имам връзка, не знам дали мога да я определя като сериозна. Срещам се с един мъж, приятно ни е заедно. Всеки обаче си има своя живот, своите ангажименти. Срещаме се 2-3 пъти седмично и си говорим дълго. Пасваме си и в интимно отношение” – разкри певицата.

[caption id="attachment_440613" align="alignleft" width="300"]Папараци щракнаха Ивана с новия й мъж Папараци щракнаха Ивана с новия й мъж (сн. "Уикенд")[/caption]

Във фолксредите издават, че именно това е човекът, когото е описвала Ивана. Двамата се познавали от години, но чак наскоро се открили като интимни партньори. Мистериозният кавалер бил от Бургас и се занимавал с аграрен бизнес. Във фолкбранша не са категорични за името му – според едни той се казва Иван, според други – Илиян. „Важното е, че Ивана е много влюбена. Покрай новата си връзка тя отслабна драстично. От началото на годината тя е свалила цели 12 килограма. Никога не е била толкова слаба, само в началото на кариерата си изглеждаше така. Явно е много щастлива” – разкриват колежките й. С мистериозния си приятел тя била и на концерта си в Турция преди седмица. Сега двамата заминават на екскурзия в Тайланд. Обещали са си да прекарат 10 безметежни дни на един от островите. „Заможен човек е, но не е милионер. Ивана е горда, не позволява да й правят скъпи подаръци. Човекът искаше да й купи кола за Нова година, но тя му отказала с думите: „Все още мога да си изкарвам сама парите. Обиждаш ме по този начин” – коментират в чалга средите.