Камелия Воче е завлякла с пари и Боян Радев-младшиКамелия Воче дължи около десет бона на сина на легендарния ни боец

Камелия Воче е завлякла с пари и сина на легендата Боян Радев. Певицата, която е с претенции на дама от класа, живяла дълги години в Италия, е успяла да излъже с не малка сума и Боян Радев-младши. Това разкриват близки до ужиления от звездата.

[caption id="attachment_440604" align="alignleft" width="300"]Камелия Воче Камелия Воче[/caption]

50-годишната Воче има да дава около десет бона на сина на бореца. Сумата се е натрупала след като звездата живяла известно време под наем в дома на Радев-младши в столичния квартал Лозенец. След като прекарала шест месеца там без да плати и стотинка обаче, Камелия Воче си събрала багажа и се изнесла набързо, без да се издължи на хазяина си. Освен наем, певицата не била плащала и битови сметки като вода и парно отново за същия период, научиха от hotarena.net.

Запознат с делата на изпълнителката разкрива, че става въпрос за обща сума от порядъка на десет хиляди лева. Човекът е категоричен, че този път певицата не си е направила сметки е се опитва да прецака с парите погрешния човек.

Боян Радев-младши освен син на легендарния шампион по борба, доста често беше забъркван в далаверите на боса на ВИС-2 Георги Илиев. Преди години дори беше арестуван в Слънчев бряг след акция на МВР за разбиване на канал за трафик на наркотици.

При обиска на колата органите на реда открили пистолет и пачки с банкноти. За които обаче нямало обяснения за произхода им. Поради липса на доказателства срещу него пък малко по-късно Радев-младши бил освободен. Тъй като се оказал... техен колега. Синът на шампиона представил карта на ЦСБОП, сега ГДБОП. Която била стара, но все още валидна.