Ани Цолова и Ани Салич в люта война

Ани Цолова и Ани Салич в люта война
5 (100%) 1 vote

Двете топ водещи на Нова тв – Ани Цолова и Ани Салич в люта война

Между двете топ водещи на Нова тв – Ани Цолова и Ани Салич тлее люта война. Двете дами постоянно се надцакват една друга и намират всевъзможни начини за съревнование помежду си. И двете имат претенции, че са най-харесваните тв водещи в родния ефир.

Не случайно колегите им ги наричат „алфа водещите“, тъй като и двете се мислят за номер едно. Въпреки усилията, които правят двете колежки да скрият неприязънта си една към друга, войната между тях избухна с пълна сила.

Ани Цолова, която вече втора година се изживява като най-добрата водеща на Нова тв, не може да преглътне факта, че колежката й Ани Салич има повече привилегии от нея в телевизията. Въпреки, че откакто Цолова и колегата й Виктор Николаев водят сутрешния блок, рейтингът му се вдигна, те не се ползват с привилегии в телевизията.

Ани Цолова

Ани Цолова и Ани Салич постоянно се надцакват

Единствената водеща, която цяла зима паркира автомобила си на топло и близо до асансьора, е Ани Салич. Тя паркира джипа си в подземния паркинг в сградата на Нова тв  точно до колите на шефовете. Не със същите привилегии се ползват колегите й Ани Цолова, Виктор Николаев и Ники Дойнов, които и в студа паркират на открито.

Ани Цолова недоволствала от факта, че всеки ден й се налага да разчиства малката си количка от снега и да мръзне от студ навън, докато колежката й Ани Салич от асансьора влиза директно в колата си. Спорът между двете дами за апетитното паркомясто стигнал и до ушите на шефовете им. Ани Цолова изтъкнала факта, че тя идва на работа в ранни зори, когато е най-студено и е редно тя да паркира там.

Молбата й да паркира на място на Ани Салич останала неудовлетворена и от шефовете й.

Между двете тв водещи тлее война още преди да започнат работа в Нова тв. След като Ани и Виктор напуснаха бТВ, Ани Салич побърза да ги нарече предатели. Не след дълго и тя самата последва примера им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар