Евгени Минчев отново изтрещя, заряза "агнешкото" и отново хукна на лов!

Връзката на ексцентричният Евгени Минчев и модела Радослав вече не е актуална. Младокът, който плени преди няколко месеца паркетния лъв не е успял да задържи вниманието му. Припомняме, че двамата празнуваха деня на влюбените в Лондон.

По този повод лорд Евгени Минчев възропта, че не всеки, който той води където и да е непременно трябва да топли с него кревата му. С пиперливия си език светският пиар заяви, че никой не може да му каже къде да ходи, какво да прави и с кого.

[caption id="attachment_440539" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев отново изпадна в своите "настроения"[/caption]

Името на брадъра се свързва и с това на водещия на предаването „Посрещнете руснаците”. Дмитрий Оскин също е толкова ексцентричен, с остър език и ходи на всички светски събития, като колегата си Евгени Минчев. Той се изявява още като фотограф, модел и реалите звезда. В социалните мрежи паркетния лъв умира да се снима с Дмитрий.

Несъмнено из светските среди върви слуха, че двамата са гаджета. На което Евгени Минчев също рязко реагира. Той категорично отрече между двамата да има нещо повече от приятелство и общи интереси. Минчев твърди също, че не знае каква е ориентацията на водещия, а с него просто двамата си прекарват добре и могат да се забавляват чудесно.

Това е едно приятелство, което датирало преди още руснака да стане известен във Великобритания и по света. Лорд Евгени Минчев попита още дали, след като се познава с кмета на Лондон и двамата често са вечеряли, имат по-специални взаимоотношения. Паркетният лъв обясни, че двамата имат идея да направят светски колеж, който да учи мераклиите на светски маниери и на усещане за лукс.

Той ще носи името лейди Колин Кембъл и съществува огромна вероятност да отвори врати от есента на тази година. Евгени Минчев отрича да има по-пикантни взаимоотношения с пъстрия Джийсън Брад Люис. Последният взе участи в шоуто Биг Брадър, както и в музикалното шоу Х фактор. Певецът е канен да пее и на концерти на Минчев, който той организира ежегодно.